Світло серця даруємо Вам

2018-10-05

Перша неділя жовтня завжди дарує нам велике прекрасне свято – День Вчителя.

Немає, мабуть, на землі людини, яка б не вийшла у світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває дитячі душі зерном мудрості, добра, вчить жити.

Напередодні свята вихованці нашої школи провели акцію «Ви прийміть у цей день нашу шану й любов!» та привітали вчителів та працівників школи, які все своє життя присвятили школі, а зараз знаходяться на заслуженому відпочинку. Даруючи вітальні листівки та осінні квіти, діти висловлювали щирі слова подяки, поваги «сіячам розумного, доброго, вічного» та працівникам, які впродовж багатьох років створювали шкільний затишок та віддавали дітям свою душу та серце.

/Files/images/IMG_3770.JPG/Files/images/IMG_3773.JPG/Files/images/IMG_3774.JPG

5 жовтня природа подарувала освітянам України напрочуд теплий та сонячний день. Саме в цей день в Новопетрівській спеціальній школі-інтернаті відбулося свято «Світло серця даруємо Вам!».

Наша школа – це осередок творчості та винахідливості, тому ведучі свята-директор школи Луцик Н.В. та вчитель початкових класів Лубова Н.І . привітали всіх працівників в оригінальній формі.

Букет привітань підготували вихованці школи для своїх педагогів: хореографічні танцювальні композиції від учнів 1-го класу «Варись, кашка!», 2-го класу «Каченятка». Ніжний танок «Чарівник- листопад» подарували учні 3-4-х класів. Розвеселили всіх присутніх жартівливі таночки «Пупсик»(5 кл) та «Женщина, я не танцую»(6-7 кл) та створили емоційно піднесений настрій сучасні композиції учнів 9-10-х класів.

Привітали всіх з професійним святом і талановиті педагоги. Пісню «Ах, який директор в нас!» вчитель фізкультури присвятив берегині шкільного затишку Луцик Н.В. Для всіх педагогів адміністрація школи (директор школи

Луцик Н.В., заступник директора з НВР Почтаренко Т.В., заступник директора з ВР Котик Н.П.) виконала відому «Червону руту», а вчитель трудового навчання Сітніченко В.А. - щиру українську пісню «Моя Україна». Поділились своїми мріями у відпустці під час інсценізованого сюжету вчитель ЛФК Данильчук М.А. та вихователь Мозоловська І.О. Під час танцювального виступу Почтаренко В.В. та Котик Я.Ю. відтворили, як нелегко бути дітьми вчителів, які весь час віддаються роботі. Завершальним акордом свята стала пісня «Побажання» у виконанні директора школи Луцик Н.В., заступників директора Почтаренко Т.В., Котик Н.П. та вчителя початкових класів Лубової Н.І. та побажанням ведучих: «Дорогі педагоги! Нехай в оселях ваших завжди панує злагода, в серцях – добро, в помислах – мудрість, у засіках – достаток. А нелегка педагогічна нива колоситься рясним урожаєм людської вдячності».

/Files/images/день учителя1.png/Files/images/день учителя2.png/Files/images/день учителя3.png/Files/images/день учителя4.png/Files/images/день учителя5.png

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi